Pokretni sustav solarnog navodnjavanje

Rješenje koje nudi PRO-SOLAR idealno je za ekološku proizvodnju. Sustav može opskrbljivati samo jedan čovjek!!!  "Održivo navodnjavanje podrazumijeva vrlo aktivno poznavanje svakog segmenta poljoprivredne proizvodnje (do razine profesionalnosti) kao i njegovo provođenje u cilju stvaranja sveobuhvatne zaštite okoliša i dobivanje konkurentnog proizvoda."

 Prvi sustav mobilnog solarnog navodnjavanja u Hrvatskoj i u svijetu, povrat investicije u dvije godine.Sustavi za navodnjavanje su najčešće u polju i nisu dovoljno čuvani, česta su otuđenja pojedinih vitalnih dijelova zbog kojih je sustav izvan finkcije. Naš sustav navodnjavanja je koncipiran na način koji je najpraktičniji za navodnjavanje poljoprivrednih površina.


 Sustav je kompletno mobilan te može opskrbljivati više površina koje imaju potrebu navodnjavanja a nisu na jednom mjestu, tako da vam je za navodnjavanje potreban samo jedan sustav kako bi opskrbili više poljoprivrednih površina.Sustav je modularan to jest, može se nadograđivati po potrebi količine površine i količine potrebne vode za navodnjavanje. Sustav može crpiti vodu iz bunara i u večernjim satima jer je tako koncipiran kako bi mogao opskrbljivati polja čak i do 15sati dnevno.

Komponente su vrhunske njemačke kvalitete, od solarnih modula pa do elektronike i akumulatora.Prikolica je upotrebljiva samostalno tako da u slučaju potrebe možete upotrijebiti prikolicu za prijevoz bilo čega do težine 2000 kg.

Sustav se jednostavmo doveze na poljoprivrednu površinu:


Dovoljna je jedna osoba da ga postavi u rad:




1 komentar:

  1. Pozdav, cuo sam nesto o ovome pa me zanima kako tocno funkcionira ova vrsta navodnjavanja ?

    OdgovoriIzbriši