Project Natal će biti službeno predstavljen u lipnju


Cijeli svijet s nestrpljenjem iščekuje premijeru Project Natala. S veseljem možemo objaviti da je Microsoft najavio datum svjetske premijere ovog sustava za igranje u kojem igrači koriste cijelo tijelo kao kontroler.
Project Natal bit će predstavljen 13. lipnja na Elecctronic Entertainment Expou 2010 u Los Angelesu, a u prodaju kreće u studenom ove godine.

Natal je kontroler za Xbox 360 baziran na kameri i praćenju pokreta igrača. Igrači za upravljanje igrom koriste samo prirodne pokrete tijela i glas. Službena cijena sustava još nije objavljena, no priča se da će se raditi o iznosu od oko 80 dolara.



Project Natal je zamišljen kao konkurencija Nintendovom Wiimoteu i Sonyjevom nedavno najavljenom PlayStation Move kontroleru.

Sva najveća imena u svijetu igara najavila su razvijanje igara koje podržavaju Natal, a neki od njih, poput Epic Gamesa, išli su toliko daleko da najave da će sve njihove igre biti kompatibilne s Natalom.


Natal je najuzbudljivija stvar koja se dogodila konzolama još od Nintenda Wii, i jedva čekamo da vidimo hoće li ispuniti sva očekivanja.

Izvor: Net.hr

Nema komentara:

Objavi komentar