RTC70 elektronički termostat


Ovaj tip elektroničkog termostata za montažu u kutiju (podžbukna montaža) je pogodan za regulaciju temperature od +5˚C do +40˚C. LED indikacija na prednjoj strani termostata pokazuje kada je grijanje uključeno.

Termostat se preporuča za kontrolu električnih grijanja ili izvršnog ventila (aktuatora) kod sustava grijanja u kojem je medij voda.

Selekcijska tablica:



Tehnički podaci:


Dimenzije:



Montaža podnog senzora
Podni senzor mora biti zaštićen i postavljen u prikladnu instalacijsku cijev instaliran što bliže grijačem sloju. Kabel senzora može biti produžen maksimalno prikladnim kabelom do 50 metara. Ne smiju se koristiti slobodni vodovi energetskog kabela za spajanje senzora, već za senzor mora ići poseban kabel, zbog smetni koje mogu proizvesti energetski vodovi u istom kabelu. Ako se za spajanje senzora koristi prikladan signalni kabel sa opletom ne smije se spojiti oplet na uzemljenje nego on mora biti spojen na terminal broj 7 termostata. Preporuča se instalacija senzora sa posebnim kabelom postavljenim u prikladnu instalacijsku cijev.

Temperature i otpori za podni senzor



Montaža termostata
Termostat se postavlja na zid kojemu je osiguran slobodan protok zraka. Treba voditi računa da se ne postavlja blizu drugih izvora topline (npr. na direktnom udaru sunca) i blizu propuha od otvorenih vrata i prozora.

.:. RTC70 elektronički termostat
.:. Uputstva za rukovanje termostatom RTC70

Nema komentara:

Objavi komentar